top of page
heleen 6.jpg

Heleen Langeveld

Veranderen, leren, ontwikkelen. Voorbij de weerstand die je voelt jezelf ontmoeten. Dit alles is mijn liefde en vak geworden. Ook ik ken blinde vlekken in mijn gedrag en weerstand op bepaalde emoties. Maar inmiddels is mijn overtuiging dat wij mensen gemaakt zijn om te leren, ons bewust te worden van wie wij nog meer zijn, en voor groei. Ik wil mijn bijdrage hieraan leveren. Daarom heb ik van veranderen in de vorm van persoonlijke ontwikkeling mijn vak gemaakt.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Over mij

Vrouw van.. , moeder van.. , baasje van.. . Al deze rollen heb ik en koester ik. Maar mezelf zijn is waar ik de laatste jaren de focus op heb gelegd. Het is natuurlijk niet zo dat ik al die jaren daarvoor Heleen niet ben geweest. Ik had alleen, net als jij misschien, heel wat gedrag aangeleerd om rechtop te blijven staan in werk, relaties en vriendschappen. En dat begon me in de weg te staan. Ik kreeg signalen, met name te voelen in mijn lijf, die 'riepen' dat ik eens moest gaan onderzoeken wat ik nu werkelijk wilde in plaats van wat ik niet meer wilde. Onderzoeken wie ik nou werkelijk ben en wil zijn, in plaats van wie ik geworden was. En zo kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling (met weerstand, angst, en schaamte en een groeiend verlangen). En persoonlijke ontwikkeling noem ik nog liever: persoonlijke groei.

Herpositioneren

Wat doe ik en wie ben ik? Om te onderzoeken wie ik ben is het nodig om te begrijpen waarom ik bepaalde dingen deed. In 2014 ben ik, vanuit nieuwsgierigheid dacht ik en nu zie ik dat dit vanuit noodzaak was, gaan onderzoeken wat nou echt belangrijk was en is voor mij. En mij te verbinden met mensen met dezelfde interesse, en zonder mij daar toen bewust van te zijn, van hen te leren. 


Ik heb weer leren leren. Ofwel, ik heb geleerd mij weer te mogen ontwikkelen, te mogen groeien, om zo een bijdrage aan andermans ontwikkeling te kunnen geven. Dat had ik niet helemaal voorzien van te voren, het blijkt mij 100% te passen.

En ook al sta ik nu als trainer voor de groep, begeleid ik ademsessies, ook vanuit die plek blijf ik leren. 

Wat mij intens gelukkig maakt is als ik bij iemand die ik begeleid, in ademwerk, coaching of training dat moment gewaar ben... dat iemand tot een inzicht komt dat veranderen, bewegen en leren mogelijk maakt. Dat moment dat iemand weer nieuwsgierig naar zichzelf wordt. Dan komt er een zucht, en stroomt het weer meer.

Opleidingen

Systemisch Werk (2014)
Systemisch Werk – begeleiden (2015)

NLP Practitioner (2015-2016)
NLP Master Practitioner (2016-2017)
Meesterlijk Trainen (2017)
NLP Trainer (2018)
Body&Mind Practitioner (2020)

Holistisch Ademcoach (2021)

Reiki 1&2 (2022)

TA basis (2023)

En natuurlijk heb ik diverse workshops, eendaagse en verdiepende meerdaagse gevolgd op allerlei gebied. Van stilte dagen tot deep dive ademwerk.

Opleidingen die ik geef

De eerste verdieping opleidingen:

NLP Practitioner
NLP Informatie-avonden
NLP in 1 dag
Coachen met Impact
Masterclass coaching
Ademwerk in BodyMindPractitioner
Ademwerk als special in andere opleidingen
Dochter van jouw moeder

 

ADHD-Nederland:

Effectief met ADHD
ADHD-coachopleiding

Verkorte NLP Practitioner voor coaches

Maatwerk workshops/opleidingen voor zakelijke opdrachtgevers met NLP als basis.
 

Neem contact met mij op

06-50620515

bottom of page