top of page
Remini20211027104742551-Recovered_edited.jpg

Heleen Langeveld

Veranderen, leren, ontwikkelen. Voorbij de weerstand die je voelt jezelf ontmoeten. Dit alles is mijn liefde en vak geworden. Ook ik ken blinde vlekken in mijn gedrag en weerstand op bepaalde emoties. Maar inmiddels is mijn overtuiging dat wij mensen gemaakt zijn om te leren, ons bewust te worden van wie wij nog meer zijn, en voor groei. Ik wil mijn bijdrage hieraan leveren. Daarom heb ik van veranderen in de vorm van persoonlijke ontwikkeling mijn vak gemaakt.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Over mij

Vrouw van.. , moeder van.. , baasje van.. . Al deze rollen heb ik en koester ik. Maar mezelf zijn is waar ik de laatste jaren de focus op heb gelegd. Het is natuurlijk niet zo dat ik al die jaren daarvoor Heleen niet ben geweest. Ik had alleen, net als jij misschien, heel wat gedrag aangeleerd om rechtop te blijven staan in werk, relaties en vriendschappen. En dat begon me in de weg te staan. Ik kreeg signalen van mijn lijf die 'riepen' dat ik eens moest gaan onderzoeken wat ik nu werkelijk wilde. Wie ik werkelijk ben (ook als mijn gedrag hier niet altijd bij aansluit). En zo kwam ik op het pad van persoonlijke ontwikkeling, dat ik nog liever noem: persoonlijke groei.

Herpositioneren

Wat doe ik en wie ben ik? Om te onderzoeken wie ik ben is het nodig om te begrijpen waarom ik bepaalde dingen deed. In 2014 ben ik, vanuit nieuwsgierigheid dacht ik en nu zie ik dat dit vanuit noodzaak was, gaan onderzoeken wat nou echt belangrijk was en is voor mij. En mij te verbinden met mensen met dezelfde interesse, en zonder mij daar toen bewust van te zijn, van hen te leren. 


Ik heb weer leren leren. Ofwel, ik heb geleerd mij weer te mogen ontwikkelen, te mogen groeien, om zo een bijdrage aan andermans ontwikkeling te kunnen geven. Dat had ik niet helemaal voorzien van te voren, het blijkt mij 100% te passen.

En ook al sta ik nu als trainer voor de groep, begeleid ik ademsessies, ook vanuit die plek blijf ik leren. 

Opleidingen

Systemisch Werk (2014)
Systemisch Werk – begeleiden (2015)
Beide opleidingen ook geassisteerd

NLP Practitioner (2015-2016)
NLP Master Practitioner (2016-2017)
Meesterlijk Trainen (2017)
NLP Trainer (2018)
Body&Mind Practitioner (2020)

Holistisch Ademcoach (2021)

Reiki 1&2 (2022)

Neem contact met mij op

06-50620515

bottom of page