top of page

Kerststol & IJsbad - 2e Kerstdag

26 december 2022 - 11.00-13.00 uur - Steenplaetsstraat 11D-Rijswijk

Ludieke start van jouw 2e Kerstdag! Fris jezelf op en kom naar de Kerststol & IJsbad inloop ochtend. Thee, Kerststol, ademen, een ijsdip en gezelligheid!


Hoe hou je jezelf fris en fruitig met Kerst? Ik vroeg het mijzelf af, want ik weet dat ik ergens op een van de Kerstdagen echt behoefte heb aan bewegen, actie, even iets anders dan binnen rond de kaarsjes en de kerstboom.

Ik zag dus voor mij dat ik op 2e Kerstdag even ergens het koude water zou gaan opzoeken. Misschien overweeg jij ook om tijdens de Kerstdagen even de zee in te gaan of in een ander koud watertje voor een winterdip. Misschien zie je dan (net als ik) ook een beetje tegen de kou op bij het aan- en uitkleden. Heb je wel zin in de gezelligheid rond het winterdippen, en lijkt het je ook wel wat als er dan net iets meer comfort is. Misschien heb je nog helemaal geen ervaring met dippen in de kou..., hoor je er wel steeds meer over... heb je niet zo veel op je 2e Kerstdag-agenda en lijkt het je wel wat om mensen te ontmoeten en je (eerste) adem&kou ervaring op te doen. Misschien had je helemaal geen kou plannen, maar heb ik je nu op een ongelooflijk leuk idee gebracht...


Nou... dit soort gedachten had ik allemaal, die leidde tot: "weet je wat: ik zet het ijsbad klaar op tweede Kerstdag in mijn ademruimte!"


De gezelligheid van Kerst en het vitaliserende effect van kou kun je op deze 2e Kerstdag combineren bij de Kerststol en ijsbad inloopochtend in mijn ademruimte. Hoe leuk! Ongedwongen, samen, koud én hartverwarmend. Mijn ademruimte in Kerstsfeer en het ijsbad gereed. De sfeer is losjes en gemoedelijk. Alsof we elkaar op het strand ontmoeten, en dan net een beetje anders. Je kan alleen komen, en natuurlijk ook familie of vrienden meenemen.

Hoe ziet deze ochtend eruit?

Na een welkomst thee'tje/koffie'tje vanaf 11.00 uur gaan we samen-ademen en daarna begeleid ik je bij het ijsbad. Of je nu wel of geen ervaring hebt: ik begeleid je bij het ijsbad om je echt te helpen aanwezig te zijn in de kou. Want dan heb je een vitaliserende en geweldige ervaring.


Opwarmen doe je met thee/koffie, kerststol en natuurlijk door de leuke ontmoetingen met de andere deelnemers.

Super leuk voor als het je eerste ijsbad ervaring is, maar het is ook voor de ervaren dipper. Een ijsbad is toch altijd weer een next-level ervaring.

Ik wil er wel bij vermelden: een ijsbad is niet voor iedereen. Hartklachten, veel medicatie of hoge dosering medicatie, fenomeen van Reynaud, maar ook bij griepachtig/verkoudheid raad ik deelname af. Je kan wel lekker komen ademen (en Kerststol eten).


Doe je mee aan dit gezellige en ludieke tweede Kerstdag ontmoeten?


Praktisch:

Maandag 26 december 2022

11.00 - 13.00 uur

Steenplaetsstraat 11D - Rijswijk

Zwemspullen mee ;-)

Eigen handdoek en/of badjas en slippers (of makkelijke instappers)

Omkleden is gewoon in de ruimte (ik heb geen aparte kleedruimtes)

€20,00 p.p.

Kinderen welkom, vanaf 12 jaar mogen ze ook het ijsbad in (zie kinderticket).


Je kan je aanmelden via de AGENDA of via de knop hieronder.

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je nog meer praktische informatie!


Ik hoop onwijs dat je erbij bent!189 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page