top of page

Best of both worlds: verhuisd

Anders leven


Tussen Kerst en Oud/Nieuw 2023/2024 zijn wij, mijn man en jongste dochter, verhuisd naar het oosten van het land. Een sluimerend verlangen, voor later als we oud zouden zijn, heeft eerder voeten in de aarde gekregen. Leeftijd, hypotheken, zelfstandig ondernemerschap... ons verlangen had geen tijd meer om te sluimeren. Actie! 


Nou, actie zit er wel in bij ons; we hadden al heel wat bezoekjes naar het oosten gebracht, al heel wat huizen bekeken. En daar was opeens ons huis. 


Ondanks dat er nog geklust wordt, spullen nog opgestapeld in de garage staan, de tuin nog heel veel aandacht vraagt, scharrelen de kippen, is de kat al bekend in de straat, heeft dochter haar plek op haar nieuwe school met nieuwe vrienden, hebben we helaas wel afscheid moeten nemen van onze hond, maar komt pup al bijna bij ons wonen. Mijn man en ik kijken elkaar geregeld aan met een blik van: hadden we best jaren eerder kunnen doen. 


Hoe we dat doen met werk?


We wonen in de Achterhoek, en werken beiden, om de beurt, af en aan, in de randstad. Mijn adem-coaching-praktijk is gesloten, wat ruimte geeft aan nog meer mooie trainingen en opleidingen geven voor De eerste verdieping opleidingen en ADHD Nederland.

Met liefde rij ik af en aan voor een NLP Practitioner, ADHD coach opleiding, ademwerk in de BodyMind Practitioner, om daarna met net zo veel plezier weer naar huis te rijden. Naar man, kind(eren), hond, kat en kippen.


Maar jij bezoekt deze site vast vanwege het ademwerk. Hoe nu verder met de adem? Ik zie het aan, adem rustig door. Ben mijn weg aan het vinden in omgeving Zutphen. Ik heb nog geen idee hoe ik tijd in deze nieuwe setting ga ervaren. Voorlopig verwijs ik je door naar Marieke Rolloos, zij maakt juist heel veel ruimte in haar leven voor ademwerk. Bezoek haar site om te zien wat zij voor je kan beteken.


Overweeg je een special voor je werk, een vriendengroep, waar de adem en NLP mooi in samen kunnen komen, neem dan gerust contact met mij op. Ik hou van mijn vak, hou van specials en vind het leuk om op verzoek een mooi programma samen te stellen.


Ik zie toch: best of both worlds, voor ons dan.
53 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page