top of page

Verbonden Ademen

Verlang je naar vrijer in je eigen lijf wonen? Verlang je naar adem-ruimte?

Lees je dit en besef je dat dit verlangen nog niet eens in je is opgekomen, maar nu je het zegt… Hoe lekker zou het zijn om meer ruimte te ervaren in je eigen denken en voelen, in je hoofd en lijf. Misschien heb je problemen met je ademhaling. Stokt je adem, merk je dat je adem verkrampt is. Haal je vaak kort adem. Heb je wel van ademen naar je buik gehoord, maar nog niet ervaren hoe dit voelt.

Breath in deeply to bring your mind home to your body Tich nath hanh

Misschien ben je nog nooit zo met de eigen ademhaling bezig geweest, kan ook. En nu lees je dit en sta je even stil bij jouw ademhaling. Haal je optimaal adem?

Misschien niet, of misschien heb je al adem ervaring, en verlang je toch ook naar een nog makkelijkere ademhaling. Een vrijere ademhaling.


Adem staat voor leven

Hoe jij adem haalt, verklapt hoe jij in het leven staat. We zeggen wel: Je kwaliteit van leven bepaalt jouw ademhaling, en jouw ademhaling bepaalt jouw kwaliteit van leven. En hoe zou het zijn als je de kwaliteit van je leven verbetert, optimaliseert, en de weg van de ademhaling daarvoor gebruikt? Hoe jij in het leven staat en hoe jij je voelt kun je verbeteren door bijvoorbeeld met je mind te werken; je denken te verruimen, en je kunt ook je ademhaling verruimen; body-werk. Je lijf weer aanzetten door zuurstof er doorheen te laten stromen. Je lichaam met een actieve ademhaling aan zetten, en in diepe ontspanning brengen door ruimte te nemen voor herstel, ademherstel.


De verbonden adem staat voor jezelf emotioneel verschonen, helen, verhelderen. Met de verbonden ademhaling zet je je zelf genezend vermogen weer aan. Breng je hoofd, hart en buik weer in verbinding, door te ademen.


Wil je ervaren wat de Verbonden Ademhaling jou brengt, wil je kennismaken met de kracht van jouw eigen ademhaling?

Dat kan. kijk in mijn agenda en meld je aan voor een sessie! Dan begeleid ik jou en drie andere deelnemers, door een ademsessie. Ik help je ruimte geven aan vastgezette fysieke en emotionele blokkades, zonder dat jij van te voren hoeft te weten wat er vastzit en wat je los wil maken.


Tijd voor jou

Een mooie zondagsessie, tijd voor jezelf. Een innerlijke reis waarin ik jou liefdevol begeleid. Ik blijf aanwezig bij dat wat er is, en zich bij jou aandient. Een ochtend met anderen, maar waar je vooral jezelf ontmoet.

Waarom met elkaar? Omdat we met elkaar een energieveld creëren en openen waardoor jij makkelijker en dieper ervaart wat jij die dag dan ook aangaat om te ervaren.

62 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page