top of page

Samen ademen online

Dagstart: krachtige ademoefening voor vitaliteit
_edited.png

DOE JE MEE?

Momenteel is er geen samen ademen online

 

Er zijn veel manieren om je energie in balans te brengen. Goed slapen, dingen doen waar je plezier aan beleeft, gezonde voeding, lichaamsbeweging. En... de adem. De adem heeft grote invloed op ons welzijn en vitaliteit en dus ook onze energie huishouding. 

Je hoeft niet de hele dag door bewust te ademen. Je kan je gezondheid en vitaliteit beïnvloeden door ademoefeningen. Waaronder de krachtige en vitaliserende ademoefening van Wim Hof. 

Deze ademtechniek richt zich met name op fysieke gezondheid. Activeert op die celniveau je energieleveranciers die daardoor voor meer vitaliteit kunnen zorgen. Adem jezelf gezond!

Samen ademen is natuurlijk veel makkelijker dan alleen. Het motiveert je misschien ook om de ademoefening vaker zelf te doen, op een ander moment.

 

Waarom Samen Ademen?


Herken jij bij jezelf een druk hoofd, druk lijf, onrust, misschien wel pijntjes, ongemakken, spanning, slecht slapen... doe dan zeker mee. Kijk of je de ademoefening die we samen online doen, de dagen erna voor jezelf kan doen om de kracht van jouw adem te integreren en het effect te voelen. 

Wil je meer energie, je frisser voelen. Meer connectie met je lijf/jezelf voelen, minder in je hoofd meer in je lijf... Wil je meer ademoefeningen in je arsenaal om je stemming, welzijn te beïnvloeden?

Doe mee!


Momenteel is er geen samen ademen online

Hoe doe je mee?


Je meld je aan voor een serie. Daarmee krijg je toegang tot alle vier de ademmomenten. Of je nu mee doet of niet. Je kan je alleen voor de hele serie aanmelden.  

Na het aanmelden ontvang je de zoomlink die alle keren geldig is. 
Deze zoomlink mag je delen met iemand die bij jou in huis woont als die ook mee wilt doen. En oké, woont jouw vriendje of vriendinnetje niet bij je in huis en is het wel dik aan... dan mag je de link ook delen. 

Als je je via de site hebt aangemeld en je hebt geen bevestigingsmail ontvangen, check dan je spam. Bewaar de mail met de link zorgvuldig, je ontvangt deze eenmalig.


 

Vragen over online samen ademen?

Info@heleenlangeveld.nl

Beschikbare data

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page